KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA HERKESİ DAVET EDİYORUZ

17.05.2023 76

Saygıdeğer velilerimiz, kıymetli Çitgöl Halkı.

Çitgöl İlkokulu, Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu Müdürlükleri ile Çitgöl Belediyesi'nin ortaklaşa organize etmiş oldukları "KAN BAĞIŞI" kampanyasına davet ediyoruz.

Bağışlanan her ünite "kan"ın 3 kişinini hayatını kurtarabildiğini biliyor muydunuz?

Çocuklarımızın desteği ve kurumlarımızın iş birliği ile 25 Mayıs 2023 Perşembe günü 18 yaş üzeri herkesten okulumuzda kan bağışı alımı yapacağız.

Sizlerden ricamız sizlere öğrencilerimiz aracılığyla gönderdiğimiz veya belediyemizden temin edebileceğiniz "Kan Bağışı Ön Bilgilendirme" formunu doldurmanız ve bizlere teslim etmenizdir.

Oluşacak talebe göre Kızılay ekibinin personel ihtiyacı ortaya çıkacak sizlerden en kolay/en hızlı şekilde kan alımı için hazırlıklar yapılacaktır.

Haydi Çitgöl Kan Vermeye!

* Bayanlar için özel bölüm ayrılacak ve kan alımını yapan bayan personel olacaktır.

Anne, baba, konu, komşu herkesi ayrı ayrı kan vermeye davet ediyor, teşvik etmenizi bekliyoruz.

17-05-202317-05-2023