Robot ve Bilim Günleri Etkinliği

Çitgöl Robotik olarak, Osmanbey Ortaokulu Robotik Kulübü tarafından düzenlenen "Robot ve Bilim Günleri" Etkinliğine katıldık. Etkinliğe okulumuz "Çitgöl Yapay Zekalı Sera Projesi"ile katılmıştır.

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Çitgöl Yapay Zekalı Sera Projemiz etkinlikte büyük ilgi gördü ve "Strateji ve Yenilikçilik Ödülüne" layık görüldü.

Çitgöl Yapay Zekalı Sera, tamamen geri dönüşüm malzemelerden yapılıp akıllı robotlar yardımıyla ürünleri ekip toplamaktadır. Robotlarımızın topladığı ürünler ayrıştırma deposunda boyutlarına göre ayrılmaktadır. Seramız havanın nemine ve sıcaklığına göre sulama yapmaktadır. Sulama sistemimiz damıtma sistemi sayesinde gerçekleşmektedir.

Öğrencilerimizi okulumuzu en güzel şekilde temsil ettikleri ve elde ettikleri başarıları için tebrik ederiz. Öğrencilerimizi bu yarışmaya hazırlayan ve robotik kursu veren Bilal Sarıkaya ve danışman öğretmenimiz Elif Bozdağ başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

02.06.2022 200

02-06-202202-06-202202-06-202202-06-2022