Tügva'nın düzenlediği kitap kurdu yarışmasının ödül töreni okulumuzda gerçekleşti.

29.01.2024 50

TÜGVA ÖDÜL TÖRENİ COŞKUSU

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminde TÜGVA tarafından başlatılan "Kitap Kurdu" yarışmasının ikinci düzenlemesi kapsamında okulumuz öğrencilerine ödülleri verildi. Ödül töreni, Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu konferans salonunda düzenlendi. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan ve emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Nursema ÜNAL'a teşekkür ederiz.

Çitgöl Belediye Başkanı Güray Güner, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven, TÜGVA Simav Temsilcisi Tamer Çınkı, Çitgöl Ortaokulu Müdürü Ahmet Baş ve 2023 yarışmasında dereceye giren öğrencilerin katıldığı ödül töreninde ödül alan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.