Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava Hazırlık Çalışmaları Kapsamında LGS SINAVI SİMÜLASYONU Gerçekleştirdik.

04.05.2024 18

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava hazırlık çalışmaları kapsamında LGS SINAVI SİMÜLASYONU gerçekleştirdik.

LGS hazırlık sınavına ilçemizin üç güzide okulu olan, Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu, Osmanbey Ortaokulu ve Özel Şeref Koleji Ortaokulu öğrencileri katıldı.

Sınava ev sahipliği yapan Osmanbey Ortaokulu yöneticileri ve öğretmenlerine, ayrıca  sınavın uygulanmasında emekleri olan tüm okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz..

04-05-2024